Zonnepanelen

Bekijk ons aanbod

Zonnepanelen kopen? Damen Projects is dé expert in zonnepanelen.

Zonnepanelen kopen

Denk jij er ook aan om zonnepanelen te kopen? Een groot deel van de huishoudens in Nederland hebben deze panelen al liggen. Het plaatsen van zonnepanelen is een aantrekkelijke investering en je maakt als consument ook nog eens gebruik van 100% groene energie. Goed voor de portomonee én voor het milieu. Veel mensen weten niet dat ze ook energie opwekken op dagen dat het wat meer bewolkt is. Met de oplopende energierekeningen is een investering in deze panelen nu beter dan ooit en bespaar je uiteindelijk honderden euros. Bij Damen Projects zijn wij iedere dag bezig om zonnepanelen te monteren op verschillende soorten daken met ons team van experts. Jij hebt een idee, wij bouwen het.

Damen Projects is dé specialist in zonnepanelen

Als het gaat om zonnepanelen, schuttingen of alles voor een complete tuinaanleg dan is Damen Projects dé expert. Wij hebben namelijk ook een groot aanbod in het plaatsen van schuttingen, overkappingen, veranda’s etc. Van particulier tot groot bedrijf, wij leggen wekelijks honderden panelen op allerlei soorten daken en plaatsen meerdere schuttingen. Dit doen wij door een team van specialisten met meerdere jaren ervaring in het vak. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Bij Damen Projects gaan wij een uitdaging niet uit de weg en de klus is pas klaar wanneer de klant tevreden is.
Dit is wat we doen en daar zijn we goed in.

Onze projecten

Inmiddels heeft Damen Projects al meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Met meer dan honderden tevreden klanten en projecten hebben wij een uitgebreid portfolio opgebouwd met uiteenlopende projecten. Benieuwd naar onze projecten waar wij trots op zijn? Bekijk dan hier een sfeerimpressie.

Kom met ons in contact

Wij zijn er van overtuigd dat wij de specialisten zijn in ons vak. Ben jij ook overtuigd? Kom dan met ons in contact. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Wil je liever eerst meer informatie? Stuur dan een mail naar info@damenprojects.nl of bel / app naar +31 6 30784281.

zonnepanelen-met-watermerk